Zavřít

Cookies na stránkách Reflex

Používáme cookies pro podporu interaktivních funkcí, jako je přihlašování a hlasování. Také dovolujeme našim důvěryhodným mediálním partnerům analyzovat využívání našich stránek. Mějte povoleny cookies, aby jste mohli využívat všechny možnosti našeho webu. Prohlížením našich stránek s povolenými cookies, souhlasíte s jejich použitím.

Právě vychází březnové vydání časopisu Zboží&Prodej

Vloženo: 22.3.2022

Novinka člena POPAI CE

Co najdete v aktuálním vydání časopisu Zboží&Prodej? Rozhovor s Petrem Julišem, generálním ředitelem společnosti Action Czech Republic. Téma vydání se zaměřuje na plýtvání potravin a potravinový odpad z pohledu maloobchodníků. Rubrika Vybavení obchodu shrnuje aktuální vývoj v oblasti pokladen a pokladních systémů. Článek na téma POS/POP materiály je hlavně  o maximalizaci efektivity a využití potenciálu dostupných nástrojů v místě prodeje. Standardní součásti jsou trendy v rámci vybraných produktových kategorií. Tentokrát jde o produkty vhodné ke grilování, pečivo, konzervované a sterilované potraviny a nátěrové hmoty.

 

Petr Juliš: Zakládáme si na momentu překvapení

Mezinárodní diskontní řetězec s nepotravinářským zbožím Action nedávno otevřel své druhé distribuční centrum v Polsku. Jedná se o jedenácté distribuční centrum společnosti v Evropě, odkud jsou zásobovány také prodejny v Česku. Těch v posledních dvou letech dynamicky přibývá. Na český trh vstoupila tato značka v roce 2020 a hned od začátku nasadila, i přes pandemii, slušné tempo expanze. A to se podle jejího generálního ředitele Petra Juliše měnit příliš nebude.

 

Propagační materiály v místě prodeje jsou efektivní

POS a POP materiály se v několika posledních letech vyvinuly v mnoha ohledech. Firmy kladou důraz na strategické a jasně definované cíle, proto je zapotřebí komplexní přístup, který využívá nejmodernější technologie. Na základě toho dochází k maximalizaci efektivity a využití potenciálu dostupných nástrojů, a to ve správném kontextu. 

 

Normální je zkrátka jídlem neplýtvat

Je málo témat, ve kterých většina společnosti dokáže najít shodu. Omezení potravinového odpadu k nim ale určitě patří. Plýtvání je bohužel nešvarem blahobytu a čísla, která jej dokládají, nejsou veselá. Jen v EU podle Ministerstva zemědělství ČR skončí jako odpad 20 procent vyprodukovaných potravin, celosvětově je to dokonce třetina.

 

Pokladní systémy se staly středobodem maloobchodu

Pokladny a pokladní systémy už dávno neslouží pouze k příjmu a evidenci peněz a výdeji potvrzení o nákupu. Staly se nedílnou součástí maloobchodu, kterému výrazně pomáhají poznat a pochopit potřeby zákazníků, a navíc podat naprostý přehled o zboží v prodejně..

 

Kategorie pod lupou

Aktuální vydaní shrnuje trendy v rámci produktů vhodných ke grilování, pečiva, konzervovaných a sterilovaných potravin a nátěrových hmot. Články jako vždy předkládají informace o prodejích, data a komentáře. Najdete v nich i výběr novinek, které si obchodníci mohou zalistovat.

 

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS